1. Sınıf Güz Dönemi |
Ders Kodu | Ders Adı | Dersin Türü | T+P | Kredi | Akts |
SBG100 | SOSYAL BİLİMLERE GİRİŞ | Zorunlu | 2 + 0 | 2.00 | 2.00 |
ENG111 | İNGİLİZCE I | Zorunlu | 3 + 0 | 3.00 | 3.00 |
HUK195 | HUKUKUN TEMEL İLKELERİ | Zorunlu | 3 + 0 | 3.00 | 5.00 |
GAS103 | GASTRONOMİYE GİRİŞ | Zorunlu | 1 + 4 | 3.00 | 7.00 |
YBS101 | İŞLETME YÖNETİMİNE GİRİŞ | Zorunlu | 3 + 0 | 3.00 | 7.00 |
GAS105 | GIDA GÜVENLİĞİ VE SANİTASYON | Zorunlu | 3 + 0 | 3.00 | 6.00 |
Toplam AKTS | - | - | 30 |
|
1. Sınıf Bahar Dönemi |
Ders Kodu | Ders Adı | Dersin Türü | T+P | Kredi | Akts |
USKP102 | SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ VE KARİYER PLANLAMA | Zorunlu | 1 + 0 | 1.00 | 2.00 |
ENG112 | İNGİLİZCE II | Zorunlu | 3 + 0 | 3.00 | 3.00 |
GAS124 | MESLEKİ İNGİLİZCE I | Zorunlu | 2 + 0 | 2.00 | 3.00 |
GAS104 | MUTFAK KİMYASI | Zorunlu | 1 + 3 | 3.00 | 6.00 |
GAS116 | TARİHTE GASTRONOMİ | Zorunlu | 3 + 0 | 3.00 | 6.00 |
GAS120 | İŞ SAĞLIĞI, GÜVENLİĞİ VE İLK YARDIM | Zorunlu | 4 + 0 | 4.00 | 4.00 |
GAS122 | UNLU MAMULLERE GİRİŞ | Zorunlu | 1 + 3 | 3.00 | 6.00 |
Toplam AKTS | - | - | 30 |
|
2. Sınıf Güz Dönemi |
Ders Kodu | Ders Adı | Dersin Türü | T+P | Kredi | Akts |
GAS223 | MESLEKİ İNGİLİZCE II | Zorunlu | 2 + 0 | 2.00 | 3.00 |
GAS211 | GIDALAR VE ÖZELLİKLERİ | Zorunlu | 2 + 0 | 2.00 | 4.00 |
GAS207 | BESLENMENİN TEMEL İLKELERİ | Zorunlu | 3 + 0 | 3.00 | 5.00 |
GAS201 | MUTFAK UYGULAMASI I | Zorunlu | 1 + 4 | 3.00 | 6.00 |
GAS209 | YİYECEK İÇECEK HİZMETLERİ | Zorunlu | 3 + 0 | 3.00 | 6.00 |
GAS213 | PASTA VE TATLI TEKNİKLERİ | Zorunlu | 1 + 3 | 3.00 | 6.00 |
Toplam AKTS | - | - | 30 |
|
2. Sınıf Bahar Dönemi |
Ders Kodu | Ders Adı | Dersin Türü | T+P | Kredi | Akts |
GAS224 | MESLEKİ İNGİLİZCE III | Zorunlu | 2 + 0 | 2.00 | 3.00 |
GAS204 | İÇECEKLERE GİRİŞ | Zorunlu | 2 + 1 | 3.00 | 5.00 |
GAS226 | TARİF GELİŞTİRME VE SUNUM BECERİLERİ | Zorunlu | 2 + 1 | 3.00 | 5.00 |
GAS202 | MUTFAK UYGULAMASI II | Zorunlu | 1 + 4 | 3.00 | 6.00 |
GAS228 | MUTFAK MATEMATİĞİ VE TEMEL İSTATİSTİKSEL ANALİZ | Zorunlu | 2 + 2 | 3.00 | 6.00 |
SECP0011 | Bölüm Seçmeli Ders Grubu - 1 | Bölüm Seçmeli - 1 | - | - | 5.0 |
Toplam AKTS | - | - | 30 |
|
3. Sınıf Güz Dönemi |
Ders Kodu | Ders Adı | Dersin Türü | T+P | Kredi | Akts |
GAS327 | MENÜ YÖNETİMİ | Zorunlu | 2 + 1 | 3.00 | 4.00 |
GAS395 | STAJ I | Zorunlu | 0 + 0 | 0.00 | 5.00 |
GAS329 | TÜRK MUTFAĞI | Zorunlu | 1 + 3 | 3.00 | 7.00 |
TUR101 | TÜRK DİLİ VE TÜRKÇE İLETİŞİM | Zorunlu | 2 + 0 | 2.00 | 4.00 |
SECP0011 | Bölüm Seçmeli Ders Grubu - 1 | Bölüm Seçmeli - 1 | - | - | 5.0 |
SECP0012 | Bölüm Seçmeli - 2 | - | - | 5.0 |
Toplam AKTS | - | - | 30 |
|
3. Sınıf Bahar Dönemi |
Ders Kodu | Ders Adı | Dersin Türü | T+P | Kredi | Akts |
GAS330 | MESLEKİ İNGİLİZCE IV | Zorunlu | 2 + 0 | 2.00 | 3.00 |
GAS334 | AROMA VE GIDALARDA DUYUSAL DEĞERLENDİRME | Zorunlu | 2 + 1 | 3.00 | 6.00 |
TCT101 | TÜRKİYE CUMHURİYETİ TARİHİ | Zorunlu | 2 + 0 | 2.00 | 4.00 |
SECP0011 | Bölüm Seçmeli Ders Grubu - 1 | Bölüm Seçmeli - 1 | - | - | 5.0 |
SECP0012 | Bölüm Seçmeli - 2 | - | - | 5.0 |
SECP0013 | Bölüm Seçmeli - 3 | - | - | 7.0 |
Toplam AKTS | - | - | 30 |
|
4. Sınıf Güz Dönemi |
Ders Kodu | Ders Adı | Dersin Türü | T+P | Kredi | Akts |
GAS425 | GIDA POLİTİKALARI VE MEVZUATI | Zorunlu | 2 + 0 | 2.00 | 4.00 |
GAS495 | STAJ II | Zorunlu | 0 + 0 | 0.00 | 5.00 |
GAS433 | DÜNYA MUTFAKLARI I | Zorunlu | 1 + 3 | 3.00 | 7.00 |
SECP0011 | Bölüm Seçmeli Ders Grubu - 1 | Bölüm Seçmeli - 1 | - | - | 5.0 |
SECP0012 | Bölüm Seçmeli - 2 | - | - | 5.0 |
SECP0013 | Bölüm Seçmeli - 3 | - | - | 4.0 |
Toplam AKTS | - | - | 30 |
|
4. Sınıf Bahar Dönemi |
Ders Kodu | Ders Adı | Dersin Türü | T+P | Kredi | Akts |
GAS440 | PAZARLAMANIN TEMEL İLKELERİ VE HİZMET PAZARLAMASI | Zorunlu | 3 + 0 | 3.00 | 5.00 |
GAS402 | BİTİRME PROJESİ | Zorunlu | 0 + 0 | 0.00 | 6.00 |
SECP0011 | Bölüm Seçmeli Ders Grubu - 1 | Bölüm Seçmeli - 1 | - | - | 5.0 |
SECP0012 | Bölüm Seçmeli - 2 | - | - | 5.0 |
SECP0013 | Bölüm Seçmeli - 3 | - | - | 5.0 |
SECP0014 | Bölüm Seçmeli - 4 | - | - | 4.0 |
Toplam AKTS | - | - | 30 |
|