GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI PROGRAMI (Türkçe)

DÜZEYİ: Lisans , TYYÇ: 6. Düzey , EQF-LLL: 6. Düzey , QF-EHEA: 1. Düzey

*Detaylarını görmek için lütfen ders koduna tıklayınız.
DERS PLANI
1. Sınıf Güz Dönemi
Ders KoduDers AdıDersin TürüT+PKrediAkts
SBG100SOSYAL BİLİMLERE GİRİŞZorunlu2 + 02.002.00
ENG111İNGİLİZCE IZorunlu3 + 03.003.00
HUK195HUKUKUN TEMEL İLKELERİZorunlu3 + 03.005.00
GAS103GASTRONOMİYE GİRİŞZorunlu1 + 43.007.00
YBS101İŞLETME YÖNETİMİNE GİRİŞZorunlu3 + 03.007.00
GAS105GIDA GÜVENLİĞİ VE SANİTASYONZorunlu3 + 03.006.00
Toplam AKTS--30


1. Sınıf Bahar Dönemi
Ders KoduDers AdıDersin TürüT+PKrediAkts
USKP102SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ VE KARİYER PLANLAMAZorunlu1 + 01.002.00
ENG112İNGİLİZCE IIZorunlu3 + 03.003.00
GAS124MESLEKİ İNGİLİZCE IZorunlu2 + 02.003.00
GAS104MUTFAK KİMYASIZorunlu1 + 33.006.00
GAS116TARİHTE GASTRONOMİZorunlu3 + 03.006.00
GAS120İŞ SAĞLIĞI, GÜVENLİĞİ VE İLK YARDIMZorunlu4 + 04.004.00
GAS122UNLU MAMULLERE GİRİŞZorunlu1 + 33.006.00
Toplam AKTS--30


2. Sınıf Güz Dönemi
Ders KoduDers AdıDersin TürüT+PKrediAkts
GAS223MESLEKİ İNGİLİZCE IIZorunlu2 + 02.003.00
GAS211GIDALAR VE ÖZELLİKLERİZorunlu2 + 02.004.00
GAS207BESLENMENİN TEMEL İLKELERİZorunlu3 + 03.005.00
GAS201MUTFAK UYGULAMASI IZorunlu1 + 43.006.00
GAS209YİYECEK İÇECEK HİZMETLERİZorunlu3 + 03.006.00
GAS213PASTA VE TATLI TEKNİKLERİZorunlu1 + 33.006.00
Toplam AKTS--30


2. Sınıf Bahar Dönemi
Ders KoduDers AdıDersin TürüT+PKrediAkts
GAS224MESLEKİ İNGİLİZCE IIIZorunlu2 + 02.003.00
GAS204İÇECEKLERE GİRİŞZorunlu2 + 13.005.00
GAS226TARİF GELİŞTİRME VE SUNUM BECERİLERİZorunlu2 + 13.005.00
GAS202MUTFAK UYGULAMASI IIZorunlu1 + 43.006.00
GAS228MUTFAK MATEMATİĞİ VE TEMEL İSTATİSTİKSEL ANALİZZorunlu2 + 23.006.00
SECP0011Bölüm Seçmeli Ders Grubu - 1Bölüm Seçmeli - 1--5.0
Toplam AKTS--30


3. Sınıf Güz Dönemi
Ders KoduDers AdıDersin TürüT+PKrediAkts
GAS327MENÜ YÖNETİMİZorunlu2 + 13.004.00
GAS395STAJ IZorunlu0 + 00.005.00
GAS329TÜRK MUTFAĞIZorunlu1 + 33.007.00
TUR101TÜRK DİLİ VE TÜRKÇE İLETİŞİMZorunlu2 + 02.004.00
SECP0011Bölüm Seçmeli Ders Grubu - 1Bölüm Seçmeli - 1--5.0
SECP0012Bölüm Seçmeli - 2--5.0
Toplam AKTS--30


3. Sınıf Bahar Dönemi
Ders KoduDers AdıDersin TürüT+PKrediAkts
GAS330MESLEKİ İNGİLİZCE IVZorunlu2 + 02.003.00
GAS334AROMA VE GIDALARDA DUYUSAL DEĞERLENDİRMEZorunlu2 + 13.006.00
TCT101TÜRKİYE CUMHURİYETİ TARİHİZorunlu2 + 02.004.00
SECP0011Bölüm Seçmeli Ders Grubu - 1Bölüm Seçmeli - 1--5.0
SECP0012Bölüm Seçmeli - 2--5.0
SECP0013Bölüm Seçmeli - 3--7.0
Toplam AKTS--30


4. Sınıf Güz Dönemi
Ders KoduDers AdıDersin TürüT+PKrediAkts
GAS425GIDA POLİTİKALARI VE MEVZUATIZorunlu2 + 02.004.00
GAS495STAJ IIZorunlu0 + 00.005.00
GAS433DÜNYA MUTFAKLARI IZorunlu1 + 33.007.00
SECP0011Bölüm Seçmeli Ders Grubu - 1Bölüm Seçmeli - 1--5.0
SECP0012Bölüm Seçmeli - 2--5.0
SECP0013Bölüm Seçmeli - 3--4.0
Toplam AKTS--30


4. Sınıf Bahar Dönemi
Ders KoduDers AdıDersin TürüT+PKrediAkts
GAS440PAZARLAMANIN TEMEL İLKELERİ VE HİZMET PAZARLAMASIZorunlu3 + 03.005.00
GAS402BİTİRME PROJESİZorunlu0 + 00.006.00
SECP0011Bölüm Seçmeli Ders Grubu - 1Bölüm Seçmeli - 1--5.0
SECP0012Bölüm Seçmeli - 2--5.0
SECP0013Bölüm Seçmeli - 3--5.0
SECP0014Bölüm Seçmeli - 4--4.0
Toplam AKTS--30