Bilgi |
Kuramsal ve/veya olgusal bilgi | Amaç | Hedef | % |
---|
1 | 1 |
1 | Dünyayı, ülkesini, toplumunu ve kendisini yorumlar, etik problemler, sosyal haklar, değerler ve kendisine ve başkalarına yönelik sorumluluklar hakkında farkındalık gösterir. | 5 | 4 | 90.00 |
2 | Eleştirel düşünür, bilimi ve teknolojideki gelişme ve yenilikleri değerlendirir, kişisel ve kurumsal girişimcilik becerisi gösterir, hayat boyu öğrenme yaklaşımı ile kendini geliştirir. | 4 | 4 | 80.00 |
Beceri |
Bilişsel ve/veya uygulama becerileri | Amaç | Hedef | % |
---|
1 | 1 |
1 | Sözel, yazılı, grafik ve teknolojik yollarla görüşlerini paylaşır, bakış açısını akıcı biçimde açıklar. | 4 | 4 | 80.00 |
2 | Bireysel ve takım sorumluluğu alır, bireysel olarak ve takım lideri veya üyesi olarak sorunları çözer. | 3 | 3 | 60.00 |
Kişisel ve Mesleki Yetkinlikler |
Bağımsız Çalışabilme ve Sorumluluk Alabilme Yetkinliği | Amaç | Hedef | % |
---|
1 | 1 |
1 | Alanını ilişkilendiren konularda veri toplamak ve analiz etmek için gereken kaynakları seçip etkin şekilde kullanabilecek yöntem ve araçlardan faydalanır. Bilgi kaynaklarını genişletmeyi öğrenir. | 3 | 3 | 60.00 |
2 | Karmaşık ve hızla değişen küresel ortamdaki değişimlere uyum sağlar. | 4 | 4 | 80.00 |
Öğrenme Yetkinliği | Amaç | Hedef | % |
---|
1 | 1 |
1 | Alanının sınırlarını şekillendiren ulusal ve uluslararası faaliyetlerle ilgili ulusal ve uluslararası hukuki çerçeveyi takip eder ve yaptığı işle ilişkilendirir. | 4 | 4 | 80.00 |
2 | Alanındaki bilimsel yöntemler ve çözümler konusunda bilgi sahibi olur. | 4 | 5 | 90.00 |
İletişim ve Sosyal Yetkinlik | Amaç | Hedef | % |
---|
1 | 1 |
1 | Aynı anda farklı disiplinleri göz önünde bulundurarak düşünmeyi öğrenir. Gıda bilimi, mutfak becerileri ve yönetim arasında bağlantı kurar. Düşünme ve pratiği disiplinler arası bir yaklaşımla geliştirir. | 4 | 4 | 80.00 |
2 | Temel işletme fonksiyonlarının bilgisine sahip olarak yiyecek içecek sektörüne özgü sevk ve idare becerilerine sahip olur. Kendi alanına yönelik işletme yönetimi temel bilgi, kavram ve mevcut teorileri (yönetim fonksiyonları, örgüt teorisi, strateji ve örgüt politikası, bilgi, teknoloji ve operasyon yönetimi, insan kaynakları yönetimi, muhasebe, finans, pazarlama, ekonomi vb.) öğrenir. | 4 | 4 | 80.00 |
Alana Özgü Yetkinlik | Amaç | Hedef | % |
---|
1 | 1 |
1 | Gastronomi biliminin temel ilke ve prensiplerini ve Anadolu Mutfak gereklerini bilir ve uygular. | 5 | 5 | 100.00 |
İlişki Yüzdesi | 80.00 | 80.00 | 80.00 |
*Katkı Düzeyi (0 - 5) : 0-Yok, 1-Çok Az, 2-Az, 3-Orta, 4-Yüksek, 5-Çok Yüksek |